#1 COMFY CUSHIONS

MAKE YOUR LIVING COMFY

Hier zie je het eerste Yarn and Colors lookbook: COMFY CUSHIONS. Acht verschillende haak- en/of breipatronen, in diverse kleuren en vormen. Kussens heb je immers nooit genoeg, toch?

Ga jij voor een stoere look met het WAVES of DAZZLING kussen of kies je liever voor een zoet sfeertje met het CANDY of BOBBLES kussen? Ga jij het TWO TONES kussen haken of brei je liever het BLACK WHITE AND BRIGHT of MOSS AND CROSS kussen? Kortom: keuze in overvloed!

Deel jouw creatie op social media met #yarnandcolors

HAKEN EN BREIEN

Het Lookbook COMFY CUSHIONS bevat vijf haakpatronen en drie breipatronen.

De patronen varierën van moeilijkheidsgraad BEGINNER (*) tot INTERMEDIATE (***).

Met welk project ga jij aan de slag?

 

Dit CANDY kussen doet ons meteen denken aan een snoepje. Daar wil je toch direct je tanden in zetten? Het is een ideaal patroon voor de beginnende breister, gemaakt van onze Epic.

Je wordt direct vrolijk door het haken van het BOBBLES kussen. Hij is gemaakt met onze Super Must-have. Dit kussen vol noppen is een echte Must-have voor bij jou thuis op de bank. Voor welke kleur kies jij?


De MOSS AND CROSS heeft twee verschillende kanten met een toffe textuur. Het mag er dan moeilijk uitzien, het is simpelweg gemaakt met twee steken: je breit enkel recht en averrecht.

 

Zwart-wit in combinatie met een knalkleur is áltijd goed toch? Het BLACK WHITE AND BRIGHT kussen is een breipatroon, gemaakt van zes bollen Must-have. Pak je breinaalden en ga aan de slag!

 

Houd jij van wat meer uitdaging in je haakwerk? Ga dan aan de slag met het stoere WAVES kussen: een combinatie van klassieke golfjes in een modern jasje.

 

Een perfect project voor de beginnende haakster: dit zachte en comfortabele TWO TONES kussen. Van zoet tot stoer: kies de kleurencombinatie die bij jou past! Dit kussen is verkrijgbaar in 40×40 en in 50×50.


Je wordt direct vrolijk door het haken van het BOBBLES kussen. Hij is gemaakt met onze Super Must-have. Dit kussen vol noppen is een echte Must-have voor bij jou thuis op de bank. Voor welke kleur kies jij?

Tijdloos en klassiek en gemaakt in zachte tinten. Het BASKET WEAVE kussen haak je met onze Epic.